FÖR THES SKA TA STUDENTEN!

Denna hääärliga dag! Som jag har längtat! Lite mer än studenten själv var jag nästan rädd för.. Men nädå! Imorse visade hon tydliga tecken på att faktiskt även hon var lite nervös/exalterad/hypad! Tjoho, everything is normal!

Så nu blir det till att hämta mat, kyla champagnen, byta om och rusa ner på stan med blommor o grejer i högsta hugg!

GRATTIS lillasyster!

My Little Sunshine!

Och här bara fortsätter vi njuta. Sol, sol, sol! Tänk så mycket trevligare en tisdag blir på grund av lite sol! Måndagar också för den delen även om jag svettades halvt ihjäl när jag sprang upp och ner i trappuppgångarna för att dela ut all den här reklamen! Här snackar vi inte tre blad utan tio!! Folk slänger väl bara reklamen ändå?

Jag åker alltså till magaluf om FEM dagar!
Innan dess ska jag ta tusen kort på Therese och gråta, gråta, gråta när hon springer ut på trappan. Ah vad jag ska vara känslig.. Men det är härligt!
(Särskilt när man har terapisamtal med Christine eftermiddagarna långa ; ) Vi tänker för mycket.)

Världens party!

I helgen har jag varit på garagefest, trädgårdsfest och maskerad. Alltihop inom loppet av 8 timmar. Phu!
Och varför kallade vi det då garagefest? Vi var naturligtvis i ett garage och det var precis så oglamoröst som det låter. (att vi sedan slängde in ett maskeradtema på det hela var bara en impuls, men oj va roligt!)

Brassestolar att sitta på och ett pingisbord att spela beer-pong på. Jag som inte ens dricker öl, behöver jag nämna att det blev faaaarligt? När jag förlorade en sudden death mot Jim kändes det precis lagom att gå vidare till nästa stopp - trädgårdsfest med hela wallander-crewet (eng. filmerna). Hur lyckat som helst! Vi dansade och sjöng på altanen till sent in på natten och jag hann till och med bli lite halvt förälskad i killen som spelar Martinsson i filmen.
Ung, solbränd och krulligt ljust hår. Som hämtade från Bondibeach i Australien. De ni! Det var ögongodis de!

Nu laddar vi om inför torsdag och student!

RSS 2.0